Despre noi

SC GEROM LEATHER SRL oferă toată gama de produse chimice concepute pentru prelucrarea tuturor tipurilor de piele și blană.

Un furnizor de încredere!

GEROM LEATHER vă oferă o gamă largă de produse chimice pentru prelucrarea pieilor și blănurilor. Vă stăm la dispoziție cu o multitudine de soluții tehnice și consultanță pentru toate procesele tehnologice, începând de la înmuiat – cenușar – tăbăcit – retanat – uns – vopsit și terminând cu finisarea pieilor. Suntem o companie flexibilă și dinamică, înființată în anul 2007, cu un personal cu experiență profesională în domeniu de peste 20 de ani și vă putem pune la dispoziție o gamă largă de soluții tehnice și produse chimice necesare prelucrării pieilor și blănurilor. Vă stăm la dispoziție cu depozitul nostru situat în Tîrgu Mureș, unde găsiți o gamă largă de produse de foarte bună calitate.

Un furnizor de încredere pentru afacerea dumneavoastră.

Pielea este un material sofisticat, maleabil și versatil, care dă pantofilor, jachetelor, genților și tapițeriilor o atingere specială. Pentru a da materialului caracteristicile sale speciale, cum ar fi moliciunea, plinătatea și finețea, colaborăm cu unii dintre cei mai buni producători de materiale auxiliare pentru industria de prelucrare a pieilor și blănurilor.

SC GEROM LEATHER SRL oferă toată gama de produse chimice concepute pentru prelucrarea tuturor tipurilor de piele și blană.

Suntem agent exlusiv pt. România al companiilor:

ZSCHIMMER & SCHWARZ

Lider mondial în fabricarea degresanților și uleiurilor necesari prelucrărilor pieilor și blănurilor. De asemenea, este un producător renumit pentru toți auxiliarii necesari pentru prelucrarea pieilor tăbăcite vegetal, crom si a argăsirii blănurilor, inclusiv a celor nobile (nurcă, vulpe, chinchilla etc).

LEATHER STUDIO & DEVELOPMENT

Un producător specializat în realizarea personalizată de produse pentru finisarea pieilor.

ICAP LEATHER CHEM

Companie modernă și dinamică dedicată produselor pentru finisarea tuturor tipurilor de piele, înființată în anul 1944, cu o experiență vastă și îndelungată în dezvoltarea tehnologiilor și produselor chimice pentru finisajul pieilor.

AVELLISYNCO LEATHER

Producător elvețiano-german, unul dintre cei mai buni producători de coloranți pentru dermă și blană la nivel mondial, cu produse de calitate deosebită.

 

Contact

Str. Mureșului nr.5
Tîrgu Mureș, MS, România

Tel.: +(40) 371 10 48 32
Mobil: +(40) 723 46 50 88
Email: gerom@gerom-leather.ro