Egy Megbízható Partner!

GEROM LEATHER KFT kinalatában megtalalható az összes olyan vegyi anyag amely a szőrme és bőripar számára nélkülözhetetlen.

Termékeink

A bőr és szőrme feldolgozásához szükséges vegyipari termékek:

Cipők

Bő termékkinálatot bisztositunk a bőrfeldolgozás technológiai folyamataihoz: áztatás -párnázás, tömítés- dekalcifikálás- pácolás, semlegesítés- retanálás – festés – felkenés és kidolgozás.

Ruházat

Cegunk olyan modern vegyi termékekkell és tehnologiákkal áll az ön rendelkezesere, amely a ruhazati bör és moshato bör elöállitasara nélkülözhetetlen.

Egyebek

Vegyi termékek az auto és butorkárpitipar számára. Vegyi termékek mübör, szörme és prém feldolgozásához, festéséhez és keszitéséhez

Rólunk

GEROM LEATHER számos vegyi anyagot kinál a bör és a prém feldolgozásához. Számos tehnikai megoldassal és tanacsadással állunk rendelkezesükre az összes tehnikai folyamatban, kezdve az áztatás -párnázás, tömítés- dekalcifikálás- pácolás, semlegesítés- retanálás – festés – felkenés és kidolgozásban. Rugalmas es dinamikus vállalat vagyunk, amely 2007-ben alakult meg. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a teren és széles küru tehnikai megoldásokat és vegyi anyagokat tudunk biztositani a bör és a szörme ipar számára. Marosvásárhelyi raktárunkkal kivalo minöségü és széleskörü megoldást kinálunk az önök rendelkezésére, ahol kivalo minöségü termékek széles körü választéka taláhato.

Minöseg és Biztonság

Elengedhetetlen, hogy a börfeldolgozo ipar környezetvédelmi szempontbol kompatibilis termékeket kinaljon, amelyek a környezetet vedik. Elkötelezettek vagyunk, hogy olyan modern termekeket és tehnologiakat kináljunk önöknek, amelyek minimális hatással vannak a környezetre és megfeleljenek a környezetvádelmi elöirásoknak ás szabályoknak.

Szolgáltatásaink

 

Cegunk egy olyan raktarhelyiseggel áll az önök rendelkezésére, ahol külföldi partnereink által gyártott bör és prémfeldolgozo iparag segédanyag széles termékskáláját megtalálja .

Technikai segitséget nyujtunk a technikusaink és a beszallitok szakemberei álltal, ugy a megfelelo termekek beszerzeseben, mint a gyartasi folyamthoz szukseges muszaki megoldasokban.

Sajat szallitassal vagy futarszolgalattal  biztositjuk a termekek helyszinre szállitását.

Egy Megbízható Partner!

A bőr és a szörme kifinomult és sokoldalú anyag, amely különleges minöséget nyújt a cipő, a ruha és a kárpit termékek számára. Annak érdekében, hogy a bör és a szörme hosszutávon megtartsa a  különleges tulajdonságait: puhaság, teljesség és finomság, a szőrme és böripar legjobb segédanyag gyártójival dolgozunk.

GEROM LEATHER KFT kinalatában megtalalható az összes olyan vegyi anyag amely a szőrme és bőripar számára nélkülözhetetlen.

Kizárolagos forgalmazok vagyunk Romániában

ZSCHIMMER & SCHWARZ

Világ elsö a bör és a börfeldolgozáshoz szükséges zsirtalanitok és olajok gyártásában. Emellett hires gyartoja a növényi barnito, krom és ezüst szörmék feldolgozásához szükseges segédanyagoknak, még a legnemesebb számára is mint pl. nyerc, roka, csincsilla stb.

LEATHER STUDIO & DEVELOPMENT

Egyedi börtermékeket készitök számára szakosodott vegyi anyagokat gyérto cég.

ICAP LEATHER CHEM

Egy modern és dinamikus cég, amelyet 1944-ben alapitottak. Böripar szamara gzárt segédanyagokat. Ugyanakkor rendkivüli tapasztalattal rendelkezik a börgyártás tehnologianak és termekeinek fejleszteseben.

AVELLISYNCO LEATHER

A vilag elsök közé tartozó Svajci-Nemet gyárto, amely minosegi bör- és prémfestéket készit .

Kapcsolat

Muresului u., 5 sz.

Marosvásarhely, Maros megye, Románia

Tel.: +(40) 371 10 48 32

Mobil: +(40) 723 46 50 88

Email: gerom@gerom-leather.ro