Rólunk

GEROM LEATHER KFT kinalatában megtalalható az összes olyan vegyi anyag amely a szőrme és bőripar számára nélkülözhetetlen.

Egy Megbízható Partner!

GEROM LEATHER számos vegyi anyagot kinál a bör és a prém feldolgozásához. Számos tehnikai megoldassal és tanacsadással állunk rendelkezesükre az összes tehnikai folyamatban, kezdve az áztatás -párnázás, tömítés- dekalcifikálás- pácolás, semlegesítés- retanálás – festés – felkenés és kidolgozásban. Rugalmas es dinamikus vállalat vagyunk, amely 2007-ben alakult meg. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a teren és széles küru tehnikai megoldásokat és vegyi anyagokat tudunk biztositani a bör és a szörme ipar számára. Marosvásárhelyi raktárunkkal kivalo minöségü és széleskörü megoldást kinálunk az önök rendelkezésére, ahol kivalo minöségü termékek széles körü választéka taláhato.

Egy Megbízható Partner!

A bőr és a szörme kifinomult és sokoldalú anyag, amely különleges minöséget nyújt a cipő, a ruha és a kárpit termékek számára. Annak érdekében, hogy a bör és a szörme hosszutávon megtartsa a  különleges tulajdonságait: puhaság, teljesség és finomság, a szőrme és böripar legjobb segédanyag gyártójival dolgozunk.

GEROM LEATHER KFT kinalatában megtalalható az összes olyan vegyi anyag amely a szőrme és bőripar számára nélkülözhetetlen.

Kizárolagos forgalmazok vagyunk Romániában

ZSCHIMMER & SCHWARZ

Világ elsö a bör és a börfeldolgozáshoz szükséges zsirtalanitok és olajok gyártásában. Emellett hires gyartoja a növényi barnito, krom és ezüst szörmék feldolgozásához szükseges segédanyagoknak, még a legnemesebb számára is mint pl. nyerc, roka, csincsilla stb.

LEATHER STUDIO & DEVELOPMENT

Egyedi börtermékeket készitök számára szakosodott vegyi anyagokat gyérto cég.

ICAP LEATHER CHEM

Egy modern és dinamikus cég, amelyet 1944-ben alapitottak. Böripar szamara gzárt segédanyagokat. Ugyanakkor rendkivüli tapasztalattal rendelkezik a börgyártás tehnologianak és termekeinek fejleszteseben.

AVELLISYNCO LEATHER

A vilag elsök közé tartozó Svajci-Nemet gyárto, amely minosegi bör- és prémfestéket készit .

Kapcsolat

Muresului u., 5 sz.

Marosvásarhely, Maros megye, Románia

Tel.: +(40) 371 10 48 32

Mobil: +(40) 723 46 50 88

Email: gerom@gerom-leather.ro