Termékeink

GEROM LEATHER KFT kinalatában megtalalható az összes olyan vegyi anyag amely a szőrme és bőripar számára nélkülözhetetlen.

Cipők

Bő termékkinálatot bisztositunk a bőrfeldolgozás technológiai folyamataihoz: áztatás -párnázás, tömítés- dekalcifikálás- pácolás, semlegesítés- retanálás – festés – felkenés és kidolgozás.

Ruházat

Cegunk olyan modern vegyi termékekkell és tehnologiákkal áll az ön rendelkezesere, amely a ruhazati bör és moshato bör elöállitasara nélkülözhetetlen.

Egyebek

Vegyi termékek az auto és butorkárpitipar számára. Vegyi termékek mübör, szörme és prém feldolgozásához, festéséhez és keszitéséhez

Cipők

Bő termékkinálatot bisztositunk a bőrfeldolgozás technológiai folyamataihoz: áztatás -párnázás, tömítés- dekalcifikálás- pácolás, semlegesítés- retanálás – festés – felkenés és kidolgozás.

Imbracaminte Peile

Compania noastra va sta la dispozitia dumneavoastra cu produse si tehnologii pentru obtinerea pieilor pentru imbracaminte, inclusiv a pieilor lavabile prin tehnologii de ultima generatie.

Tapiterie Piele

Va punem la dispozitie o gama larga de solutii tehnice pentru industria de tapiterie auto si mobila dezvoltate de unul dintre cei mai renumit producator de produse chimice in acest domeniu.

Piei Vegetale

Va stam la dispozitie cu o gama varianta de produse chimice si solutii tehnice clasice si de ultima generatie pentru realizarea pieilor tabacite vegetal.

 

Blanuri

Tehnologi moderne pentru argasirea si vopsirea blanurilor cu solutii si produse ecologice. De asemenea va stam la dispozitie cu produse si tehnologii pentru argasirea si vopsirea blanurilor nobile.

Reconditionarea Articolelor din Piele

Asiguram produse necesare reconditionari articolelor din piele ( inbracaminte, marochinarie, tapiterie, tapiterie auto) prin refinisarea produselor din piele, prelunginduse astfel durata lor de utilizare.

Egy Megbízható Partner!

A bőr és a szörme kifinomult és sokoldalú anyag, amely különleges minöséget nyújt a cipő, a ruha és a kárpit termékek számára. Annak érdekében, hogy a bör és a szörme hosszutávon megtartsa a  különleges tulajdonságait: puhaság, teljesség és finomság, a szőrme és böripar legjobb segédanyag gyártójival dolgozunk.

GEROM LEATHER KFT kinalatában megtalalható az összes olyan vegyi anyag amely a szőrme és bőripar számára nélkülözhetetlen.

Kizárolagos forgalmazok vagyunk Romániában

ZSCHIMMER & SCHWARZ

Világ elsö a bör és a börfeldolgozáshoz szükséges zsirtalanitok és olajok gyártásában. Emellett hires gyartoja a növényi barnito, krom és ezüst szörmék feldolgozásához szükseges segédanyagoknak, még a legnemesebb számára is mint pl. nyerc, roka, csincsilla stb.

LEATHER STUDIO & DEVELOPMENT

Egyedi börtermékeket készitök számára szakosodott vegyi anyagokat gyérto cég.

ICAP LEATHER CHEM

Egy modern és dinamikus cég, amelyet 1944-ben alapitottak. Böripar szamara gzárt segédanyagokat. Ugyanakkor rendkivüli tapasztalattal rendelkezik a börgyártás tehnologianak és termekeinek fejleszteseben.

AVELLISYNCO LEATHER

A vilag elsök közé tartozó Svajci-Nemet gyárto, amely minosegi bör- és prémfestéket készit .

Kapcsolat

Muresului u., 5 sz.

Marosvásarhely, Maros megye, Románia

Tel.: +(40) 371 10 48 32

Mobil: +(40) 723 46 50 88

Email: gerom@gerom-leather.ro